за нас

Jidier компания (по-кратка форма: JDE) е високотехнологично предприятие, разтегнати до маркуч за течности в Китай. Компанията е основана през 2009 г. с регистриран капитал от $5 милиона и общо активи от около $70 милиона. JDE е китайска високозахранваща и бързо развиваща се фирма, предлагаща пълна и модерна гама хидравлични маркучи с високо налягане, индустриални маркучи и fluid hoses, която основава своята стратегия за върховите постижения на своите продукти и услуги. Маркучите на фирма JDE са произведени, за да отговарят или да надвишават всички SAE J517, DIN/EN853, EN854, EN857, ISO, GB и други изисквания в индустрията, като се използват висококачествени материали и рекламни производствени предприятия. Отборът на JDE е по-млад. Работим усилено, за да премахнем грешките и дефектите в процеса на производство на маркучи и да предоставим на потребителите висококачествени хидравлични решения за интегрирано обслужване на OEM- ниво. Пазар На база продукти и услуги, непрекъснато оптимизира и подобрява управлението на предприятията и технологиите. Ангажирани с премахването на грешки или дефекти в процеса на производство на маркучи, За да създадете продукти с по-голяма добавена стойност за нашите партньори Клиентски групи, които вече са обслужвали много страни и региони по света. Капацитет: 1 000, 000 метра на месец (12 милиона метра годишно) Проучване и развитие: През последните 10 години, екипът на JDE технология разработи и по поръчка над 120 вида продукти за клиентите. Екипът на JDE ще продължи да поддържа активна R&D атмосфера, ще осигури нови хидравлични решения за маркучи за нашите партньори и ще осигури широка гама от надеждни линии. Приложна техника включва, но не се ограничава до строителни машини, магистрален машини, минни машини, лесовъдни машини, селскостопански машини, оборудване за обработка на пристани и транспортиране на оборудване, петролни машини и транспортни машини и транспортни машини, машина за формоване, машина за формоване на пулвери, машина за транспортиране на лентови лентови материали, хидравлично оборудване, оборудване за обработка на складове, машина за почистване, оборудване за опазване на околната среда, лети и кораб. Оборудване за морски кейс, хидравлична система за вятърна турбина, хидравлична система за предаване на стомана и др.

Виж повече

новини

Класификация на гумения маркуч

Гуменият маркуч е стоманен телен сплетен маркуч. Маркучът е съставен от вътрешен гумен слой, стоманена тел плетен слой и външен гумен слой. Гуменият маркуч е подходящ за транспортиране на хидравлична течност, като алкохол, мазут, смазочно масло, емулсия и т. н.


Предпазни мерки за използване на гумен маркуч

Има и много точки, за да се обърне внимание при използване на гумен маркуч. По-долу ще ви взема да знаете някои предпазни мерки по време на използването на гумен маркуч в подробности.


Jet шайба 2w производител ви отвежда да разберете: процесът на работа на jet почистване машина почистване

Производителят на jet washer 2w ви казва, че почистването на jet cleaner е да използвате захранващото устройство, за да накара помпата за високо налягане да произвежда вода с високо налягане, за да измие мръсотията върху повърхност на обекта, чрез удар, удар, кавитация, смилане и клиноразделяне, така че да се постигне задълбочен почистващ ефект.


Как да използвате стоманена тел плитка хидравлични гладки маркучи Продукти правилно, за да получите най-добрия експлоатационен живот

Приложение на маркуча: Изберете подходящия стоманен проводник плитка хидравличен гладък маркуч според специфичното приложение. Специални течности или висока температура на работа са примери за приложение, които изискват специално внимание за използването на специални маркучи.


Производителят на маркуча за шайба при налягане ще ви отведе, за да разберете: факторите, които влияят върху ефекта на почистване на шайбата за ултра високо налягане

Производителят на маркуча за шайба за налягане ви казва, че процесът на почистване на шайба за ултра високо налягане включва четири основни елемента. Четирите елемента са: замърсители, среда, субстрат и почистваща сила. Въпреки това, ние сме загрижени за проблема-какъв е ефектът на високо налягане вода струя почистване, произведени от високо налягане шайба?


Производителят на маркуча за шайба при налягане ще ви покаже как да изберете и идентифицирате при закупуване на маркуч за високо налягане

Производителят на маркуча за пресоване ви казва, че при избора на маркуч трябва да изберете подходящия маркуч, съединителен и маркучен монтаж според конкретното приложение.


Някои предпазни мерки за използване на маркуча за шайба под налягане

Маркучът за пране под налягане е важна част от шайбата за ултра високо налягане. Той е важен компонент, свързващ дюзата и помпата с ултра високо налягане. По време на процеса на почистване, маркучът за високо налягане под налягане може не само да премахне ръжда и боя от тръбопровода, но и може да се използва на кораби.


Какви са характеристиките на продукта на стоманен спирален тел хидравличен маркуч

Стоманен спирален тел хидравличен маркуч се използва главно за мини хидравлични опори и добив на нефтено поле. Подходящ е за инженерно строителство.


Виж повече