TENTANG KAMI

Jidier Company (Bentuk yang lebih pendek: JDE) adalah perusahaan berteknologi tinggi dedi-cated untuk hos cecair di China. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2009 dengan modal berdaftar sebanyak $5 juta dan jumlah aset kira-kira$70 juta. JDE adalah firma berkuasa tinggi Cina dan berkembang pesat, menawarkan pelbagai hos hidraulik tekanan tinggi, hos perindustrian dan Hos Besi yang mendapati strateginya mengenai kecemerlangan produk dan perkhidmatannya. Hos syarikat JDE dihasilkan untuk memenuhi atau melebihi semua SAE J517, DIN/EN853, EN854, EN857, ISO, GB dan keperluan industri lain menggunakan bahan berkualiti tinggi dan loji pembuatan ad-vanced. Pasukan JDE lebih muda. Kami telah berusaha keras untuk menghapuskan kesilapan dan kecacatan dalam proses pengeluaran hos dan menyediakan penyelesaian perkhidmatan bersepadu hidraulik berkualiti tinggi OEM kepada pengguna. PASARAN Berdasarkan produk dan perkhidmatan, Terus mengoptimumkan dan meningkatkan pengurusan dan teknologi perusahaan. Komited untuk menghapuskan kesilapan atau kecacatan proses pengeluaran hos, Untuk mencipta lebih banyak produk nilai tambah untuk kumpulan pelanggan rakan kongsi kami yang telah berkhidmat sudah melibatkan banyak negara dan rantau di dunia. Kapasiti:1, 000, 000 meter sebulan (12 juta meter setahun) Penyelidikan dan Pembangunan:Sepanjang 10 tahun yang lalu, pasukan teknologi JDE telah membangunkan dan menyesuaikan lebih daripada 120 jenis produk untuk pelanggan. Pasukan teknologi JDE akan terus mengekalkan suasana R&D yang aktif, menyediakan penyelesaian hos hidraulik baru untuk rakan kongsi kami, dan menyediakan pelbagai barisan produk yang boleh dipercayai. Peralatan gunaan termasuk tetapi tidak terhad kepada jentera pembinaan, jentera lebuh raya, jentera perlombongan, jentera perhutanan, jentera pertanian, jentera pengendalian pelabuhan dan menyampaikan equip-ment, jentera perlombongan petroleum dan peralatan penghantaran, mesin acuan suntikan, mesin pembungkusan, mesin tali pinggang menyampaikan, peralatan hidraulik, peralatan pengendalian gudang, mesin pembersihan, mesin perlindungan alam sekitar, peralatan perlindungan alam sekitar, peralatan perlindungan alam sekitar, peralatan pengendalian gudang, mesin pembersihan, mesin perlindungan alam sekitar, peralatan perlindungan alam sekitar, peralatan pengendalian gudang, mesin pembersihan, mesin perlindungan alam sekitar, peralatan perlindungan alam sekitar, peralatan pengendalian gudang, mesin pembersihan, mesin perlindungan alam sekitar, peralatan perlindungan alam sekitar, peralatan pengendalian gudang, mesin pembersihan, mesin perlindungan alam sekitar, peralatan perlindungan alam sekitar, peralatan pengendalian gudang, mesin pembersihan Peralatan berlabuh marin, sistem hidraulik tur-bine angin, sistem hidraulik penghantaran keluli, dan lain-lain

melihat lebih banyak

BERITA

Klasifikasi hos getah

Hos getah adalah hos jalinan dawai keluli. Hos terdiri daripada lapisan getah dalaman, lapisan dawai keluli dan lapisan getah luar. Hos getah sesuai untuk menyampaikan cecair hidraulik, seperti alkohol, minyak bahan api, minyak pelincir, emulsi dan sebagainya.


Langkah berjaga-jaga untuk penggunaan hos getah

Terdapat juga banyak mata untuk memberi perhatian kepada apabila menggunakan hos getah. Di bawah ini, saya akan membawa anda untuk mengetahui beberapa langkah berjaga-jaga semasa penggunaan hos getah secara terperinci.


JET WASHER 2W manufacturer membawa anda untuk memahami: proses operasi pembersihan mesin pembersihan jet

Pengeluar JET WASHER 2W memberitahu anda bahawa pembersihan pembersih jet adalah menggunakan peranti kuasa untuk membuat pam plunger tekanan tinggi menghasilkan air tekanan tinggi untuk mencuci kotoran pada permukaan objek, melalui kesan, kesan, cavitation, pengisaran dan hirisan membelah, untuk mencapai kesan pembersihan yang menyeluruh.


Bagaimana untuk menggunakan keluli dawai braid hidraulik lancar produk dengan betul untuk mendapatkan hayat perkhidmatan yang terbaik

Aplikasi hos: Pilih hos licin braid braid braid dawai keluli yang sesuai mengikut aplikasi tertentu. Cecair khas atau prestasi suhu tinggi adalah contoh aplikasi yang memerlukan pertimbangan khas untuk penggunaan hos khas.


Pengeluar hos mesin basuh tekanan akan membawa anda untuk memahami: faktor-faktor yang mempengaruhi kesan pembersihan mesin basuh tekanan ultra tinggi

Pengeluar hos mesin basuh tekanan memberitahu anda bahawa proses pembersihan mesin basuh tekanan ultra tinggi termasuk empat elemen asas. Empat elemen adalah: pencemar, sederhana, substrat dan pembersihan tentera. Walau bagaimanapun, kita bimbang tentang masalah-apakah kesan pembersihan jet air tekanan tinggi yang dihasilkan oleh mesin basuh tekanan tinggi?


Pengeluar hos mesin basuh tekanan akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk memilih dan mengenal pasti apabila membeli hos tekanan tinggi

Pengilang hos mesin basuh tekanan memberitahu anda bahawa apabila memilih hos, anda harus memilih hos yang sesuai, perhimpunan bersama dan hos mengikut aplikasi tertentu.


Beberapa langkah berjaga-jaga untuk menggunakan hos mesin basuh tekanan

Hos mesin basuh tekanan adalah bahagian penting dalam mesin basuh tekanan ultra tinggi. Ia adalah komponen penting yang menghubungkan muncung dan pam tekanan ultra tinggi. Semasa proses pembersihan, hos tekanan tinggi mesin basuh tekanan bukan sahaja boleh mengeluarkan karat dan cat dari saluran paip, tetapi juga boleh digunakan pada kapal.


Apakah ciri-ciri produk hos hidraulik dawai lingkaran keluli

Hos hidraulik dawai lingkaran keluli terutamanya digunakan untuk menyokong hidraulik lombong dan perlombongan medan minyak. Ia sesuai untuk pembinaan kejuruteraan.


melihat lebih banyak