O NAS

Jidier Company (Krajša oblika: JDE) je visokotehnološko podjetje dedi-cated to fluid cev na Kitajskem. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2009 z registriranim kapitalom v vrednosti 5 milijonov dolarjev in skupnim premoženjem v vrednosti okoli 70 milijonov dolarjev. JDE je kitajsko visoko pogonsko in hitro rastoče podjetje, ki ponuja polno in napredno paleto visokotlačnih hidravličnih cevi, industrijskih cevi in fluidnih cevi, ki svojo strategijo najde na odličnosti svojih izdelkov in storitev. Cevi podjetja JDE so izdelane tako, da izpolnjujejo ali presegajo vse sae J517, DIN/EN853, EN854, EN857, ISO, GB in druge industrijske zahteve z uporabo visokokakovostnih materialov in ad-vanced proizvodnih obratov. JDE ekipa je mlajša. Zelo smo se trudili, da bi odpravili napake in napake v postopku proizvodnje cevi ter uporabnikom zagotovili visokokakovostne hidravlične integrirane servisne rešitve na ravni OEM. TRG Temelji na izdelkih in storitvah, nenehno optimizira in izboljšuje upravljanje podjetij in tehnologijo. Zavezani k odpravi napak ali napak pri proizvodnji cevi,Ustvariti več izdelkov z dodano vrednostjo za naše partnerje Skupine strank, ki so služile, že vključujejo številne države in regije na svetu. Kapaciteta:1, 000, 000 metrov mesečno (12 milijonov metrov na leto) Raziskave in razvoj:V zadnjih 10 letih je ekipa JDE tehnologije razvila in po meri razvila več kot 120 vrst izdelkov za stranke. Ekipa za tehnologijo JDE bo še naprej vzdrževati aktivno vzdušje za raziskave in razvoj, zagotavljala nove hidravlične cevne rešitve za naše partnerje in zagotavljala širok nabor zanesljivih proizvodnih linij. Uporabna oprema vključuje, vendar ni omejena na gradbene stroje, stroje za avtoceste, rudarske stroje, gozdarske stroje, kmetijske stroje, stroje za ravnanje z pristanišči in prenosno opremo, naftni rudarski stroj oprema za prevoz, mašina za brizganje, mašina za pakiranje, mašina za prevoz kaiša, hidraulična oprema, oprema za upravljanje skladišnim skladištima, mašina za ciščenje, oprema za zaštite okoline, airport i ship. Oprema za privez, hidravlični sistem vetra, jekleni prenosni hidravlični sistem itd.

Poglej več

NOVICE

Razvrstitev gumijaste cevi

Gumijasto cev je jeklena žica vpletena cev. Cev je sestavljena iz notranje gumijaste plasti, jeklene žice vpletene plasti in zunanje gume. Gumijasta cev je primerna za prenašanje hidravlične tekočine, kot so alkohol, kurilno olje, mazalno olje, Emulzija in tako naprej.

2021-05-28 Poglej več

Previdnostni ukrepi pri uporabi gumijaste cevi

Obstaja tudi veliko točk, ki jih je treba upoštevati pri uporabi gumijaste cevi. Spodaj vam bom povedal nekaj varnostnih ukrepov med uporabo gumijaste cevi v podrobnosti.

2021-06-04 Poglej več

JET WASHER 2W proizvajalec vas razume: postopek delovanja čiščenja strojev

JET WASHER 2W proizvajalec vam pove, da je čiščenje jet čistilo uporabiti električno napravo za visoko črpalka za tlak izdeluje visokotlačno vodo za umivanje umazanije na površino predmeta, z udarcem, udarcem, čevitacijo, brušenjem in razdelitvijo klinov, da se doseže temeljit čistilni učinek.

2021-06-11 Poglej več

Kako uporabljati Jeklene žice pletenice hidravlične gladke cevi Izdelki pravilno, da bi dobili najboljšo življenjsko dobo

Nanos cevi: Izberite ustrezno jekleno žično pletenico hidravlično gladko cev glede na specifično nanos. Posebne tekočine ali visoka temperaturna učinkovitost so primeri uporabe, ki zahtevajo posebno pozornost za uporabo posebnih cevi.

2020-10-15 Poglej več

Proizvajalec cev za pranje tlaka vas bo popeljal do razumevanja: dejavnike, ki vplivajo na čiščenje ultra visokega tlaka pomivalnika.

Proizvajalec cev za tlačno pranje pravi, da postopek čiščenja ultra visokega tlačnega pranja vključuje štiri osnovne elemente .. Štiri elementi so: onesnaževala, medij, substrat in čistilna sila. Vendar pa smo zaskrbljeni zaradi problema- kakšen je učinek visokotlačnega čiščenja vode, ki ga proizvede visokotlačni pralnik?

2021-06-21 Poglej več

Proizvajalec cev za tlačno perilo vam bo pokazal, kako izbrati in prepoznati pri nakupu visokotlačne cevi

Proizvajalec cev pod tlakom pravi, da morate pri izbiri cevi izbrati ustrezno cev, sklop sklepov in cevi v skladu s posebno uporabo.

2021-06-29 Poglej več

Nekateri previdnostni ukrepi za uporabo tlačnega pralnega ceva

Pomemben del ultra visokega tlačnega pranja je cev. To je pomembna sestavina, ki povezuje šobo in ultra visoko tlačno črpalko. Med postopkom čiščenja, visokotlačna cev ne more odstraniti le rjave in barve iz cevovoda, ampak se lahko uporablja tudi na ladjah.

2021-07-06 Poglej več

Kaj so značilnosti izdelka jeklene spiralne žice hidravlične cevi

Jeklena žica hidravlična cev se uporablja predvsem za hidravlične podpore in rudarjenje naftnih polj. Primerna je za inženirsko gradnjo.

2021-07-14 Poglej več

Poglej več