О компанији

Јидиер Цомпанy (Краћа форма: ЈДЕ) је високотехнолошко предузеће деди-цатед то флуид хосе у Кини. Компанија је основана 2009. године са регистрованим капиталом од пет милиона долара и укупном имовином од око 70 милиона долара. ЈДЕ је кинеска фирма са високим напајањем и брзом растом, која нуди пун и напредан спектар хидрауличних црева високог притиска, индустријских црева и флуидних црева која су пронашла своју стратегију о изврсности својих производа и услуга. Црева компаније ЈДЕ произведена су тако да задовољавају или премашују све САЕ J517, ДИН/EN853, EN854, EN857, ИСО, ГБ и друге индустријске захтеве користећи висококвалитетне материјале и фабрике за производњу ад-ванцед. ЈДЕ тим је млађи. Напорно смо радили на отклањању грешака и недостатака у процесу производње црева и корисницима обезбедили хидраулична решења за хидрауличне интегрисане услуге на нивоу ОЕМ произвођача. ТРЖИШТЕ Засновано на производима и услугама, континуирано оптимизује и унапређује управљање предузећима и технологијом. Посвећени елиминисању грешака или процесу производње црева са неисправностима, да би креирали више производа са додатном вредношћу за наше партнере Групе купаца које су служиле већ укључују многе земље и регионе у свету. Капацитет :1 , 000, 000 метара месечно (12 милиона метара годишње) Истраживање и развој:У протеклих 10 година, технолошки тим ЈДЕ је развио и прилагодио више од 120 врста производа за купце. ЈДЕ технолошки тим ће наставити да одржава активну Р&амп;Д атмосферу, пружа нова хидраулична решења за црева за наше партнере и пружа широк спектар поузданих линија производа. Примењена опрема обухвата али није ограничена на грађевинске машине,машине за аутопутеве,рударске машине,шумарске машине,пољопривредне машине,машине за руковање лукама и пренос опреме,машине за рударење нафтних деривата и пренос опреме,машина за убризгавање,машина за паковање,машина за преношење појаса,хидраулична опрема,опрема за чишћење,машина за чишћење Опрема за лежање у маринцима,хидроаулични систем ветро-бине,хидраулични систем преноса челика,итд

Погледај још

и вести

Klasifikacija gumenog crijeva

Gumeno crijevo je čelično žičano crijevo. Crijevo se sastoji od unutarnjeg gume sloja, čeličnog sloja žice i vanjskog sloja gume. Gumeno crijevo je pogodno za prenos hidraulične tekućine, kao što su alkohol, gorivo ulje, mazivno ulje, Emulzija i tako dalje.


Mjere opreza pri uporabi gumenog crijeva

Također postoji mnoge točke koje treba obratiti pažnju kada koriste gumeno crijevo. Ispod, ja ću vas odvesti da znate neke mjere opreza tijekom korištenja gume crijeva u detalje.


JET WASHER 2W proizvođač vas vodi da razumijete: postupak rada jet čišćenja stroja čišćenja

JET WASHER 2W proizvođač vam kaže da je čišćenje mlaznog čišćenja je korištenje električnog uređaja kako bi napravili visoko crpka za pritisak proizvodi visokotlačne vode za pranje prljavštine na površini objekta, putem udarca, udarca, kavitacije, brušenja i cjelovitog


Како правилно користити Стеел wире браид хидраулична глатка црева Производи како бисте добили најбољи услужни живот

Апликација за црево: Одаберите одговарајуће челично жичано хидраулично црево у складу са специфичном применом. Посебне течности или високе перформансе температуре су примери примене који захтевају посебно разматрање употребе специјалних црева.


Proizvođač crijeva za pranje tlaka će vas odvesti da razumijete: čimbenici koji utječu na učinak čišćenja ultra visokog tlaka perača

Proizvođač crijeva . 4 elementa su: onečišćujući, medij, supstrat i snaga čišćenja. Meðutim, zabrinuti smo zbog problema- kakav je učinak visokotlaènog mlaznog èišæenja vode koje proizvede visokotlaèni peraè?


Proizvođač crijeva

Proizvođač crijeva za perilicu tlaka vam kaže da pri odabiru crijeva treba odabrati odgovarajuće crijevo, u skladu s posebnom primjenom.


Neke mjere opreza za korištenje perilica tlaka

Za perilicu tlaka važan je dio ultra visokog tlaka pranja. To je važna komponenta koja povezuje mlaznicu i ultra visoko visoko tlačno pumpe. Tijekom postupka čišćenja, crijevo za pranje tlaka visokog tlaka ne može samo ukloniti rđu i boju iz cevovoda, ali se može koristiti na brodovima.


Koje su karakteristike proizvoda od čelične spiralne žice hidrauličke crijeve

Hidraulična cijev čelične žice uglavnom se koristi za minske hidrauličke podrške i rudarenje naftnih polja. Pogodan je za inženjersku izgradnju.


Погледај још